Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)320g1120kcal41g223g6.1g10.2g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Lihaliemijauhe/tiiviste 24g70kcal2.6g3.6g5g0.1g
Hirvenliha 216g243kcal45.6g0g6.5g0g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 400g182kcal12g19.2g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4496g3392kcal215.4g495.6g57.2g22g
Valittu annoskoko2248g1696kcal107.7g247.8g28.6g11g
Annoskoko puolitettuna1124g848kcal53.9g123.9g14.3g5.5g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77639