Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)40g140kcal5.1g27.9g0.8g1.3g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3g8.8kcal0.3g0.5g0.6g0g
Hirvenliha 27g30kcal5.7g0g0.8g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana562g424kcal26.8g62g7g2.8g
Valittu annoskoko281g212kcal13.4g31g3.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna141g106kcal6.7g15.5g1.8g0.7g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77639