Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)80g280kcal10.2g55.8g1.5g2.6g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 6g18kcal0.7g0.9g1.3g0g
Hirvenliha 54g61kcal11.4g0g1.6g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 100g46kcal3g4.8g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1124g848kcal53.8g124g14.2g5.6g
Valittu annoskoko562g424kcal26.9g62g7.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna281g212kcal13.5g31g3.6g1.4g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77639