Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)800g2800kcal102.4g557.6g15.2g25.6g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Lihaliemijauhe/tiiviste 60g175kcal6.6g9g12.6g0.3g
Hirvenliha 540g607kcal114.1g0g16.2g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 120g171kcal15g0.4g12.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1000g456kcal30g48g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11240g8479kcal538.8g1239.6g143g55.2g
Valittu annoskoko5620g4240kcal269.4g619.8g71.5g27.6g
Annoskoko puolitettuna2810g2120kcal134.7g309.9g35.8g13.8g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77639