Makaronilaatikko hirvenlihasta

Keitä makaronit kypsäki lihaliemellä maustetussa vedessä.

Ruskista hirvenjauheliha samoin sipuli ja mausta mieleisksi.

Sekoita kypsät tuotteet toisiinsa uunivuokaan.

Maitoon lisätään kananmuna, suolaa valkopip.

ja muita haluamiasi mausteita, kaada maitoseos edellisiin ja eikun uuniin. 200C n. 1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)120g420kcal15.4g83.6g2.3g3.8g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Lihaliemijauhe/tiiviste 9g26kcal1g1.4g1.9g0g
Hirvenliha 81g91kcal17.1g0g2.4g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 150g68kcal4.5g7.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1686g1272kcal80.8g186g21.2g8.2g
Valittu annoskoko843g636kcal40.4g93g10.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna422g318kcal20.2g46.5g5.3g2.1g
Arvot/100g100g75kcal4.8g11g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=77639