Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)200g700kcal25.6g139.4g3.8g6.4g
Tonnikala öljyssä 225g427kcal61g0g20.3g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g225g63kcal2.5g10.8g0.9g6.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g250g63kcal3.3g10.5g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g63g181kcal20.6g0.8g10.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 38g332kcal0g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2350g3625kcal230.6g339.8g148g32.4g
Valittu annoskoko1175g1813kcal115.3g169.9g74g16.2g
Annoskoko puolitettuna588g906kcal57.7g85g37g8.1g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139