Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)240g840kcal30.7g167.3g4.6g7.7g
Tonnikala öljyssä 270g512kcal73.2g0g24.3g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g270g76kcal3g13g1.1g8.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g300g75kcal3.9g12.6g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g75g218kcal24.8g1g12.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g4350kcal276.6g408g177.6g38.8g
Valittu annoskoko1410g2175kcal138.3g204g88.8g19.4g
Annoskoko puolitettuna705g1088kcal69.2g102g44.4g9.7g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139