Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)320g1120kcal41g223g6.1g10.2g
Tonnikala öljyssä 360g683kcal97.6g0g32.4g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g360g101kcal4g17.3g1.4g10.8g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g400g100kcal5.2g16.8g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g100g290kcal33g1.3g17g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g5800kcal368.8g543.6g236.6g51.6g
Valittu annoskoko1880g2900kcal184.4g271.8g118.3g25.8g
Annoskoko puolitettuna940g1450kcal92.2g135.9g59.2g12.9g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139