Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)360g1260kcal46.1g250.9g6.8g11.5g
Tonnikala öljyssä 405g769kcal109.8g0g36.5g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g405g113kcal4.5g19.4g1.6g12.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g450g113kcal5.9g18.9g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g113g326kcal37.1g1.5g19.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 68g597kcal0g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4230g6526kcal415g611.6g266g58.2g
Valittu annoskoko2115g3263kcal207.5g305.8g133g29.1g
Annoskoko puolitettuna1058g1631kcal103.8g152.9g66.5g14.6g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139