Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)40g140kcal5.1g27.9g0.8g1.3g
Tonnikala öljyssä 45g85kcal12.2g0g4.1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g45g13kcal0.5g2.2g0.2g1.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g50g13kcal0.7g2.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g13g36kcal4.1g0.2g2.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana470g725kcal46.2g68.2g29.8g6.6g
Valittu annoskoko235g363kcal23.1g34.1g14.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna118g181kcal11.6g17.1g7.5g1.7g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139