Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)400g1400kcal51.2g278.8g7.6g12.8g
Tonnikala öljyssä 450g854kcal122g0g40.5g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g450g126kcal5g21.6g1.8g13.5g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g500g125kcal6.5g21g1g0g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g125g363kcal41.3g1.6g21.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 75g663kcal0g0g75g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4700g7250kcal461.2g679.6g295.8g64.6g
Valittu annoskoko2350g3625kcal230.6g339.8g147.9g32.3g
Annoskoko puolitettuna1175g1813kcal115.3g169.9g74g16.2g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139