Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)120g420kcal15.4g83.6g2.3g3.8g
Tonnikala öljyssä 135g256kcal36.6g0g12.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g135g38kcal1.5g6.5g0.5g4.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g150g38kcal2g6.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g38g109kcal12.4g0.5g6.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1410g2175kcal138.6g203.8g88.8g19.4g
Valittu annoskoko705g1088kcal69.3g101.9g44.4g9.7g
Annoskoko puolitettuna353g544kcal34.7g51g22.2g4.9g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139