Tonnikala-makaronivuoka

Keitä makaronit lihaliemessä.

Kuullota silputtu sipuli ja suikalejuurekset ölyssä.

Lisää paseerattu tomaatti ja mausta valkopippurilla, pitsamausteella ja suolalla.

Lado makaroni, kasvishöystö ja tonnikala vuorotellen voideltun uunivuokaan.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200 asteessa 30 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Piparihirmu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)160g560kcal20.5g111.5g3g5.1g
Tonnikala öljyssä 180g342kcal48.8g0g16.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g180g50kcal2g8.6g0.7g5.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200g50kcal2.6g8.4g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)140g38kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Emmental 17 % (Lidl), annos 8g50g145kcal16.5g0.7g8.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 30g265kcal0g0g30g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g2900kcal184.4g271.8g118.2g25.8g
Valittu annoskoko940g1450kcal92.2g135.9g59.1g12.9g
Annoskoko puolitettuna470g725kcal46.1g68g29.6g6.5g
Arvot/100g100g154kcal9.8g14.5g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78139