Lasange koti

Jauhelihakastike
1. Ruskista jauheliha yksikseen, lisää jauhelihamauste, purkki tomaattimurskaa ja 1 dl vettä, jolla olet putsannut tomaattimurska purkin.

Käytä puolet ilmoitetusta suolamäärästä maustamiseen eli vain 5g.

Juustokastike
2. Rypsiöljyyn sekoitetaan jauhot ja voimakkaasti sekoittaen maito, jotta ei tule kokkareita.

Sekoita joukkoon suurin osa juustoraaste ja mausta lopulla suolalla ja aromisuolalla.

Huom! Jätä juustoraastetta, että voit laittaa sitä vielä lasangen päälle.

Rakentaminen
3. Laita jauhelihakasteketta alimmaiseksi, levy kerros, juustokasteketta ja levy kerros.

Toista kertaalleen ja levitä juustokastikeen päälle vielä viimeiseksi loput juustoraasteesta.

4. Anna olla uunissa noin 30 min 225 asteessa.

Tarkkaile, ettei pinta ala tummua liikaa.

Voit peittää leivinpaperilla, jos tummuu.

Anna vetäytyä peitettynä noin 10-15 min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 441 grammaa

Iceocean
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio kevyempi pizzajuusto 17%128g364kcal39.6g0g21.7g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai23g79kcal2.7g16g0.5g0.7g
Rypsiöljy Eldorado18g149kcal0g0g16.6g0g
Rasvaton maito HYLA pastöroitu (Valio)375g124kcal12.4g18.4g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)300g90kcal3g12g1.2g0.6g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Jauheliha (sika-nauta) 17%300g664kcal52.6g0g51.1g0g
Lasagne Pasta All´Uovo (Ital d´oro)89g315kcal13.4g57.6g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2646g3570kcal247.4g208.4g189.2g2.6g
Valittu annoskoko1323g1785kcal123.7g104.2g94.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna662g892kcal61.9g52.1g47.3g0.7g
Arvot/100g100g135kcal9.4g7.9g7.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78655