Lasange koti

Jauhelihakastike
1. Ruskista jauheliha yksikseen, lisää jauhelihamauste, purkki tomaattimurskaa ja 1 dl vettä, jolla olet putsannut tomaattimurska purkin.

Käytä puolet ilmoitetusta suolamäärästä maustamiseen eli vain 5g.

Juustokastike
2. Rypsiöljyyn sekoitetaan jauhot ja voimakkaasti sekoittaen maito, jotta ei tule kokkareita.

Sekoita joukkoon suurin osa juustoraaste ja mausta lopulla suolalla ja aromisuolalla.

Huom! Jätä juustoraastetta, että voit laittaa sitä vielä lasangen päälle.

Rakentaminen
3. Laita jauhelihakasteketta alimmaiseksi, levy kerros, juustokasteketta ja levy kerros.

Toista kertaalleen ja levitä juustokastikeen päälle vielä viimeiseksi loput juustoraasteesta.

4. Anna olla uunissa noin 30 min 225 asteessa.

Tarkkaile, ettei pinta ala tummua liikaa.

Voit peittää leivinpaperilla, jos tummuu.

Anna vetäytyä peitettynä noin 10-15 min ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 441 grammaa

Iceocean
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio kevyempi pizzajuusto 17%340g969kcal105.4g0g57.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai60g210kcal7.2g42.6g1.3g1.8g
Rypsiöljy Eldorado48g397kcal0g0g44.2g0g
Rasvaton maito HYLA pastöroitu (Valio)1000g330kcal33g49g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)800g240kcal8g32g3.2g1.6g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g16g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Jauheliha (sika-nauta) 17%800g1768kcal140g0g136g0g
Lasagne Pasta All´Uovo (Ital d´oro)238g838kcal35.7g153.5g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7048g9508kcal658.6g555g503.4g7g
Valittu annoskoko3524g4754kcal329.3g277.5g251.7g3.5g
Annoskoko puolitettuna1762g2377kcal164.7g138.8g125.9g1.8g
Arvot/100g100g135kcal9.3g7.9g7.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78655