Vispipuuro norm.

Keitä puolukoita hetken vedessä sokerin kera.

Lisää mannaryynit.

Sekoita hiljakseen, jotta puuro ei ota pohjaan kiinni, kunnes se on paksuuntunut.

Vispaa puuroa sähkövatakaimella vielä, kun se on lämmintä.

Anna jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Iceocean
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Mannaryyni pirkka 37g200g700kcal24g140g4.8g8g
Puolukka 300g117kcal1.3g20.4g1.5g7.8g
Vesi1500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4200g2445kcal50.6g520.6g12.6g31.6g
Valittu annoskoko2100g1222kcal25.3g260.3g6.3g15.8g
Annoskoko puolitettuna1050g611kcal12.7g130.2g3.2g7.9g
Arvot/100g100g58kcal1.2g12.4g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79586