Vispipuuro norm.

Keitä puolukoita hetken vedessä sokerin kera.

Lisää mannaryynit.

Sekoita hiljakseen, jotta puuro ei ota pohjaan kiinni, kunnes se on paksuuntunut.

Vispaa puuroa sähkövatakaimella vielä, kun se on lämmintä.

Anna jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Iceocean
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 17g68kcal0g16.6g0g0g
Mannaryyni pirkka 37g33g117kcal4g23.3g0.8g1.3g
Puolukka 50g19kcal0.2g3.4g0.2g1.3g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana700g407kcal8.4g86.6g2g5.2g
Valittu annoskoko350g204kcal4.2g43.3g1g2.6g
Annoskoko puolitettuna175g102kcal2.1g21.7g0.5g1.3g
Arvot/100g100g58kcal1.2g12.4g0.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79586