Vispipuuro norm.

Keitä puolukoita hetken vedessä sokerin kera.

Lisää mannaryynit.

Sekoita hiljakseen, jotta puuro ei ota pohjaan kiinni, kunnes se on paksuuntunut.

Vispaa puuroa sähkövatakaimella vielä, kun se on lämmintä.

Anna jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Iceocean
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 167g677kcal0g166.5g0g0g
Mannaryyni pirkka 37g333g1167kcal40g233.3g8g13.3g
Puolukka 500g194kcal2.2g34g2.5g13g
Vesi2500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7000g4075kcal84.4g867.6g21g52.6g
Valittu annoskoko3500g2037kcal42.2g433.8g10.5g26.3g
Annoskoko puolitettuna1750g1019kcal21.1g216.9g5.3g13.2g
Arvot/100g100g58kcal1.2g12.4g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79586