Vispipuuro norm.

Keitä puolukoita hetken vedessä sokerin kera.

Lisää mannaryynit.

Sekoita hiljakseen, jotta puuro ei ota pohjaan kiinni, kunnes se on paksuuntunut.

Vispaa puuroa sähkövatakaimella vielä, kun se on lämmintä.

Anna jäähtyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Iceocean
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 33g135kcal0g33.3g0g0g
Mannaryyni pirkka 37g67g233kcal8g46.7g1.6g2.7g
Puolukka 100g39kcal0.4g6.8g0.5g2.6g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1400g815kcal16.8g173.6g4.2g10.6g
Valittu annoskoko700g407kcal8.4g86.8g2.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna350g204kcal4.2g43.4g1.1g2.7g
Arvot/100g100g58kcal1.2g12.4g0.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79586