Juustoinen makaronilaatikko

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä(mulla ei ollut kuin öljyä hiukan).

Kuori ja hienonna sipuli.

Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää hienonnettu valkosipuli.

Sekoita joukkoon juustoraaste.

Voitele uunivuoka.

Sekoita jauhelihaseos ja valutetut makaronit(voi olla myös pastaakin muuten) .Kaada seos vuokaan.

Yhdistä munamaidon ainekset ja kaada vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa noin 50min.

Lisää paiston puolivälissä pinnalle tomaattiviipaleet ja juustoraaste.

Ja hyvää on, mut ei kauheen kalori ystävällinen :)

5dl makaroneja/kuviopastaa
400g jauhelihaa
1 sipuli
1/2tl mustapippuria
1tl suolaa
1tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi (mulla oli kolme)
2dl juustoraastetta

munamaito

5dl maitoa
2kananmunaa
1/2tl suolaa
1dl hienonnettua basilikaa

pinnalle

3 tomaattia
2dl juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Saparo32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima100g390kcal29g0g30g0g
Tomaatti, tuore150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Basilika, tuore 6.5g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Maito, Kevyt250g115kcal8g12g3.8g0g
Juustoraaste emmental punaleima100g390kcal29g0g30g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Makaroni, keitetty250g245kcal7.5g48.3g2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2394g3518kcal243.4g138.2g219.2g11.6g
Valittu annoskoko1197g1759kcal121.7g69.1g109.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna599g880kcal60.9g34.6g54.8g2.9g
Arvot/100g100g147kcal10.2g5.8g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79672