Juustoinen makaronilaatikko

Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä(mulla ei ollut kuin öljyä hiukan).

Kuori ja hienonna sipuli.

Paista jauheliha ja sipuli pannulla, mausta ja lisää hienonnettu valkosipuli.

Sekoita joukkoon juustoraaste.

Voitele uunivuoka.

Sekoita jauhelihaseos ja valutetut makaronit(voi olla myös pastaakin muuten) .Kaada seos vuokaan.

Yhdistä munamaidon ainekset ja kaada vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa noin 50min.

Lisää paiston puolivälissä pinnalle tomaattiviipaleet ja juustoraaste.

Ja hyvää on, mut ei kauheen kalori ystävällinen :)

5dl makaroneja/kuviopastaa
400g jauhelihaa
1 sipuli
1/2tl mustapippuria
1tl suolaa
1tl paprikajauhetta
1 valkosipulinkynsi (mulla oli kolme)
2dl juustoraastetta

munamaito

5dl maitoa
2kananmunaa
1/2tl suolaa
1dl hienonnettua basilikaa

pinnalle

3 tomaattia
2dl juustoraastetta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Saparo32
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental punaleima800g3120kcal232g0g240g0g
Tomaatti, tuore1200g244kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Basilika, tuore 52g14kcal1.6g0.6g0.4g0.8g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)800g1008kcal88g2.4g72g0g
Maito, Kevyt2000g920kcal64g96g30g0g
Juustoraaste emmental punaleima800g3120kcal232g0g240g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
Makaroni, keitetty2000g1958kcal60g386g16g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g28146kcal1946.2g1104g1751.6g92.8g
Valittu annoskoko9576g14073kcal973.1g552g875.8g46.4g
Annoskoko puolitettuna4788g7037kcal486.6g276g437.9g23.2g
Arvot/100g100g147kcal10.2g5.8g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79672