Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 10g33kcal0.1g8.1g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix20g18kcal0.2g4.2g0.1g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore20g5kcal0g1.8g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)501g150kcal5g30.1g1g5g
Silakkafilee 601g864kcal96.2g0g53.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2344g2149kcal204.2g88.6g109.4g10.6g
Valittu annoskoko1172g1075kcal102.1g44.3g54.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna586g537kcal51.1g22.2g27.4g2.7g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092