Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix30g27kcal0.3g6.3g0.2g0g
Tilli, tuore 23g6.7kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore30g7.5kcal0g2.7g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)751g225kcal7.5g45.1g1.5g7.5g
Silakkafilee 902g1296kcal144.2g0g80.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3516g3224kcal305.8g132.8g164.2g16g
Valittu annoskoko1758g1612kcal152.9g66.4g82.1g8g
Annoskoko puolitettuna879g806kcal76.5g33.2g41.1g4g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092