Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 18g58kcal0.1g14.2g0g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix35g32kcal0.4g7.4g0.2g0g
Tilli, tuore 26g7.9kcal1g0.2g0.2g0.6g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore35g8.8kcal0g3.2g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)877g263kcal8.8g52.6g1.8g8.8g
Silakkafilee 1052g1512kcal168.3g0g93.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4102g3761kcal357.2g155.2g191.6g18.8g
Valittu annoskoko2051g1881kcal178.6g77.6g95.8g9.4g
Annoskoko puolitettuna1026g940kcal89.3g38.8g47.9g4.7g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092