Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix40g36kcal0.4g8.4g0.2g0g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore40g10kcal0g3.6g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1000g300kcal10g60g2g10g
Silakkafilee 1200g1725kcal192g0g106.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g4291kcal407.2g177g218.4g21.2g
Valittu annoskoko2340g2146kcal203.6g88.5g109.2g10.6g
Annoskoko puolitettuna1170g1073kcal101.8g44.3g54.6g5.3g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092