Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix5g4.5kcal0.1g1.1g0g0g
Tilli, tuore 3.8g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore5g1.3kcal0g0.5g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)125g38kcal1.3g7.5g0.3g1.3g
Silakkafilee 150g216kcal24g0g13.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana586g537kcal51g22.2g27.4g2.8g
Valittu annoskoko293g269kcal25.5g11.1g13.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna147g134kcal12.8g5.6g6.9g0.7g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092