Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 25g83kcal0.1g20.2g0g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix50g45kcal0.5g10.5g0.3g0g
Tilli, tuore 38g11kcal1.4g0.3g0.3g0.8g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore50g13kcal0g4.5g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1252g376kcal12.5g75.1g2.5g12.5g
Silakkafilee 1503g2159kcal240.4g0g133.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5860g5373kcal509.8g221.2g273.6g26.8g
Valittu annoskoko2930g2686kcal254.9g110.6g136.8g13.4g
Annoskoko puolitettuna1465g1343kcal127.5g55.3g68.4g6.7g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092