Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix10g9kcal0.1g2.1g0g0g
Tilli, tuore 7.5g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore10g2.5kcal0g0.9g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)250g75kcal2.5g15g0.5g2.5g
Silakkafilee 300g431kcal48g0g26.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1170g1073kcal101.8g44.2g54.6g5.4g
Valittu annoskoko585g536kcal50.9g22.1g27.3g2.7g
Annoskoko puolitettuna293g268kcal25.5g11.1g13.7g1.4g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092