Tomaattisilakat

Sekoita paseeratun tomaatin joukkoon ketsuppi, hunaja, sitruunan mehu ja tilli.

Mausta seos suolalla, mustapippurilla ja tabascolla (vain pieni potku).

Lado silakkafileet joko luontaisessa muodossaan tai rullalla uunivuokaan.

Kaada tomaattiseos päälle.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 45 min. Nauti keitettyjen perunoiden ja kasvisten kanssa tai kylmänä ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix15g14kcal0.2g3.2g0.1g0g
Tilli, tuore 11g3.4kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore15g3.8kcal0g1.4g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)376g113kcal3.8g22.5g0.8g3.8g
Silakkafilee 451g648kcal72.1g0g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1758g1612kcal153g66.6g82.2g8g
Valittu annoskoko879g806kcal76.5g33.3g41.1g4g
Annoskoko puolitettuna440g403kcal38.3g16.7g20.6g2g
Arvot/100g100g92kcal8.7g3.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80092