Kesäkurpitsalasagne

Leikkaa kesäkurpitsat ohuisi pitkiksi viipaleiksi.

Levitä ne leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa ja anna itkettyä hetki.

Kuutio tomaatit, lisää mukaan reilusti basilikaa ja murskaa vaikka kauhalla astiassa.

Valmista juustokastike.

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki, älä anna palaa.

Lisää maitoa hyvin vispilöiden.

Kun kastike on sakeaa, ota se pois liedeltä ja lisää juustoraasteesta puolet, suolaa ja ripaus muskottipähkinää.

Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla.

Lado lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kesäkurpitsaa, tomaatti-basilikaseosta, parmesanjuustoa ja juustokastiketta.

Aloita kastikkeella ja lopeta siten, että päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.

Laita loput juustoraasteesta päällimmäiseksi.

Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Kaizu27
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g300g1029kcal36.6g201.3g2.4g23.1g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1000g427kcal33.8g48g10g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g50g340kcal0.5g0.5g37.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Juustoraaste Arla Magre 17%300g840kcal87g7.5g51g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1000g203kcal6g38g3g14g
Parmesaani raaste, Somerfield20g78kcal6.6g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9460g6967kcal375.6g774.6g236.6g106.4g
Valittu annoskoko4730g3484kcal187.8g387.3g118.3g53.2g
Annoskoko puolitettuna2365g1742kcal93.9g193.7g59.2g26.6g
Arvot/100g100g74kcal4g8.2g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80107