Kesäkurpitsalasagne

Leikkaa kesäkurpitsat ohuisi pitkiksi viipaleiksi.

Levitä ne leivinpaperille, ripottele pinnalle suolaa ja anna itkettyä hetki.

Kuutio tomaatit, lisää mukaan reilusti basilikaa ja murskaa vaikka kauhalla astiassa.

Valmista juustokastike.

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä hetki, älä anna palaa.

Lisää maitoa hyvin vispilöiden.

Kun kastike on sakeaa, ota se pois liedeltä ja lisää juustoraasteesta puolet, suolaa ja ripaus muskottipähkinää.

Kuivaa kesäkurpitsaviipaleet talouspaperilla.

Lado lasagnevuokaan vuorotellen lasagnelevyjä, kesäkurpitsaa, tomaatti-basilikaseosta, parmesanjuustoa ja juustokastiketta.

Aloita kastikkeella ja lopeta siten, että päällimmäiseksi tulee kesäkurpitsaa ja juustokastiketta.

Laita loput juustoraasteesta päällimmäiseksi.

Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Kaizu27
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 333g60kcal1.9g8.3g1.3g2.3g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g50g171kcal6.1g33.5g0.4g3.8g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 167g71kcal5.6g8g1.7g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g8.3g57kcal0.1g0.1g6.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.3g
Juustoraaste Arla Magre 17%50g140kcal14.5g1.2g8.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g167g34kcal1g6.3g0.5g2.3g
Parmesaani raaste, Somerfield3.3g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1576g1160kcal62.6g128.8g39.2g17.4g
Valittu annoskoko788g580kcal31.3g64.4g19.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna394g290kcal15.7g32.2g9.8g4.4g
Arvot/100g100g74kcal4g8.2g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80107