Syksyn broileririsotto

Paista broilerit pannulla.

Lisää sekaan sipuli ja hernemaissipaprika.

Mausta ja anna hautua hetken aikaa.

Kiehauta veden seassa ½ lihaliemikuutio ja currya, lisää sen jälkeen riisi.

Sekoita lopuksi ainekset keskenään ruokakerman kanssa.

Valmistusaika n. 20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g500g300kcal5g22.5g20g3g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g625g2250kcal53.1g481.3g12.5g25g
Hernemaissipaprika(eurosopper)500g425kcal22.5g75g2.5g15.5g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g500g60kcal7.5g7.5g0g0g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)1125g1249kcal258.7g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6500g8567kcal693.6g1172.6g115g87g
Valittu annoskoko3250g4284kcal346.8g586.3g57.5g43.5g
Annoskoko puolitettuna1625g2142kcal173.4g293.2g28.8g21.8g
Arvot/100g100g132kcal10.7g18g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80901