Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss282g79kcal3.7g13.8g0.8g8.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%225g248kcal6.1g6.1g22.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto75g210kcal14.3g0g16.5g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)188g629kcal22.7g123.3g4.3g13.1g
Tonnikala vedessä 225g235kcal50.5g0g3.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g3199kcal194.6g286.4g140g43g
Valittu annoskoko1017g1600kcal97.3g143.2g70g21.5g
Annoskoko puolitettuna509g800kcal48.7g71.6g35g10.8g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047