Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss63g18kcal0.8g3.1g0.2g1.9g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%50g55kcal1.4g1.4g5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto17g47kcal3.2g0g3.7g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)42g140kcal5g27.4g1g2.9g
Tonnikala vedessä 50g52kcal11.2g0g0.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana452g711kcal43.2g63.8g31.4g9.6g
Valittu annoskoko226g355kcal21.6g31.9g15.7g4.8g
Annoskoko puolitettuna113g178kcal10.8g16g7.9g2.4g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047