Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss750g210kcal9.8g36.8g2.3g22.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%600g660kcal16.2g16.2g60g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto200g560kcal38g0g44g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)500g1675kcal60.5g328.5g11.5g35g
Tonnikala vedessä 600g627kcal134.6g0g9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5420g8524kcal518.2g763g373.6g115g
Valittu annoskoko2710g4262kcal259.1g381.5g186.8g57.5g
Annoskoko puolitettuna1355g2131kcal129.6g190.8g93.4g28.8g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047