Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss94g26kcal1.2g4.6g0.3g2.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%75g83kcal2g2g7.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)63g210kcal7.6g41.1g1.4g4.4g
Tonnikala vedessä 75g78kcal16.8g0g1.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana678g1067kcal64.8g95.4g46.6g14.4g
Valittu annoskoko339g533kcal32.4g47.7g23.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna170g267kcal16.2g23.9g11.7g3.6g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047