Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss125g35kcal1.6g6.1g0.4g3.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%100g110kcal2.7g2.7g10g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto33g93kcal6.3g0g7.3g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)83g279kcal10.1g54.8g1.9g5.8g
Tonnikala vedessä 100g105kcal22.5g0g1.5g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10g89kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana904g1422kcal86.4g127.2g62.2g19.2g
Valittu annoskoko452g711kcal43.2g63.6g31.1g9.6g
Annoskoko puolitettuna226g356kcal21.6g31.8g15.6g4.8g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047