Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss188g53kcal2.4g9.2g0.6g5.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%150g165kcal4.1g4.1g15g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto50g140kcal9.5g0g11g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)125g419kcal15.1g82.2g2.9g8.8g
Tonnikala vedessä 150g157kcal33.7g0g2.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1356g2133kcal129.6g191g93.6g28.8g
Valittu annoskoko678g1066kcal64.8g95.5g46.8g14.4g
Annoskoko puolitettuna339g533kcal32.4g47.8g23.4g7.2g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047