Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss219g61kcal2.8g10.7g0.7g6.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%175g193kcal4.7g4.7g17.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto58g164kcal11.1g0g12.8g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)146g489kcal17.7g95.9g3.4g10.2g
Tonnikala vedessä 175g183kcal39.3g0g2.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1582g2488kcal151.2g222.6g109g33.6g
Valittu annoskoko791g1244kcal75.6g111.3g54.5g16.8g
Annoskoko puolitettuna396g622kcal37.8g55.7g27.3g8.4g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047