Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g1g1.1kcal0g0.2g0g0g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g16g31kcal3.9g0.1g1.6g0g
Maissi (makea), Rainbow24g19kcal0.5g3.1g0.2g0.9g
Kurkku 46g5kcal0.3g0.6g0g0.3g
Tomaatti 33g7.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 55g7.1kcal0.6g0.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana348g158kcal11g11.2g6g4.8g
Valittu annoskoko174g79kcal5.5g5.6g3g2.4g
Annoskoko puolitettuna87g40kcal2.8g2.8g1.5g1.2g
Arvot/100g100g46kcal3.2g3.2g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81618