Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g7.8g15kcal1.9g0.1g0.8g0g
Maissi (makea), Rainbow12g10kcal0.3g1.6g0.1g0.4g
Kurkku 23g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tomaatti 16g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 27g3.5kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g79kcal5.4g6g3g2.2g
Valittu annoskoko87g40kcal2.7g3g1.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna44g20kcal1.4g1.5g0.8g0.6g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.4g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81618