Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 240g532kcal42g0g40.8g0g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 90g16kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Sipuli (kuorittu)102g28kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)300g90kcal3g18g0.6g3g
Spagetti, Barilla132g462kcal15.8g95.3g2g4g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Tomaattisalsa 18g4.5kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2106g2509kcal129.2g257.8g107.2g24g
Valittu annoskoko1053g1255kcal64.6g128.9g53.6g12g
Annoskoko puolitettuna527g627kcal32.3g64.5g26.8g6g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704