Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 320g709kcal56g0g54.4g0g
Oliiviöljy 12g106kcal0g0g12g0g
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200g41kcal1.2g7.6g0.6g2.8g
Sipuli (kuorittu)136g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)400g120kcal4g24g0.8g4g
Spagetti, Barilla176g616kcal21.1g127.1g2.6g5.3g
Valkosipuli 16g17kcal1.3g2.6g0.1g0.3g
Tomaattisalsa 24g6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g3346kcal172.6g343.4g142.8g31.8g
Valittu annoskoko1404g1673kcal86.3g171.7g71.4g15.9g
Annoskoko puolitettuna702g837kcal43.2g85.9g35.7g8g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704