Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 560g1240kcal98g0g95.2g0g
Oliiviöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Kesäkurpitsa zucchini 210g38kcal1.2g5.3g0.8g1.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g350g71kcal2.1g13.3g1g4.9g
Sipuli (kuorittu)238g64kcal3.1g11.4g0.5g4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)700g210kcal7g42g1.4g7g
Spagetti, Barilla308g1078kcal37g222.4g4.6g9.2g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Tomaattisalsa 42g11kcal0.4g1.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4914g5856kcal302g601g249.6g55.6g
Valittu annoskoko2457g2928kcal151g300.5g124.8g27.8g
Annoskoko puolitettuna1229g1464kcal75.5g150.3g62.4g13.9g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704