Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 720g1594kcal126g0g122.4g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Kesäkurpitsa zucchini 270g49kcal1.5g6.8g1.1g1.9g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450g91kcal2.7g17.1g1.3g6.3g
Sipuli (kuorittu)306g83kcal4g14.7g0.6g5.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)900g270kcal9g54g1.8g9g
Spagetti, Barilla396g1386kcal47.5g285.9g5.9g11.9g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Tomaattisalsa 54g14kcal0.5g2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6318g7529kcal388g772.8g321g71.8g
Valittu annoskoko3159g3764kcal194g386.4g160.5g35.9g
Annoskoko puolitettuna1580g1882kcal97g193.2g80.3g18g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704