Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 80g177kcal14g0g13.6g0g
Oliiviöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 30g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)100g30kcal1g6g0.2g1g
Spagetti, Barilla44g154kcal5.3g31.8g0.7g1.3g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattisalsa 6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana702g836kcal43.2g86g35.6g8g
Valittu annoskoko351g418kcal21.6g43g17.8g4g
Annoskoko puolitettuna176g209kcal10.8g21.5g8.9g2g
Arvot/100g100g119kcal6.2g12.3g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704