Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Kesäkurpitsa zucchini 300g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500g102kcal3g19g1.5g7g
Sipuli (kuorittu)340g92kcal4.4g16.3g0.7g5.8g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)1000g300kcal10g60g2g10g
Spagetti, Barilla440g1540kcal52.8g317.7g6.6g13.2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tomaattisalsa 60g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7020g8365kcal431.2g858.4g356.8g79.6g
Valittu annoskoko3510g4183kcal215.6g429.2g178.4g39.8g
Annoskoko puolitettuna1755g2091kcal107.8g214.6g89.2g19.9g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704