Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 160g354kcal28g0g27.2g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 60g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)68g18kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)200g60kcal2g12g0.4g2g
Spagetti, Barilla88g308kcal10.6g63.5g1.3g2.6g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Tomaattisalsa 12g3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g1673kcal86.2g171.6g71g16g
Valittu annoskoko702g837kcal43.1g85.8g35.5g8g
Annoskoko puolitettuna351g418kcal21.6g42.9g17.8g4g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704