Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio113g158kcal3.2g7.3g13.5g0g
Pizzamix juusto113g375kcal22.5g7.9g28.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Atria broilerin filesuikale maustamaton225g248kcal51.8g0g4.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos15g108kcal0.1g0.1g12g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl188g676kcal20.6g127.6g8.1g11.3g
Vesi451g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g12g34kcal1g2g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2562g3308kcal204.8g309g138.4g28.4g
Valittu annoskoko1281g1654kcal102.4g154.5g69.2g14.2g
Annoskoko puolitettuna641g827kcal51.2g77.3g34.6g7.1g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719