Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio188g263kcal5.3g12.2g22.5g0g
Pizzamix juusto188g625kcal37.5g13.1g46.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu25g26kcal2g4.1g0.2g0.5g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Atria broilerin filesuikale maustamaton375g413kcal86.4g0g7.9g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos25g180kcal0.1g0.1g20g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl313g1126kcal34.4g212.7g13.5g18.8g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g20g56kcal1.7g3.4g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4270g5514kcal341.4g515.2g230.6g47.2g
Valittu annoskoko2135g2757kcal170.7g257.6g115.3g23.6g
Annoskoko puolitettuna1068g1379kcal85.4g128.8g57.7g11.8g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719